Je bekijkt nu 4 Manieren om Vandaag nog Geld Vanuit Huis te Verdienen

4 Manieren om Vandaag nog Geld Vanuit Huis te Verdienen

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Geld
 • Bericht reacties:0 Reacties

Ons leven functioneert voor een groot deel online. We kunnen het ons haast niet meer voorstellen hoe de wereld zou zijn zonder internet. Het internet brengt namelijk een aantal voordelen en baankansen met zich mee.

Hoe verdien ik geld vanuit huis? Er zijn vele verschillende manieren waaronder affiliatie marketing, Online beleggen (CryptoCurrency), Dropshipping of door het invullen van enquêtes. 

Wil jij als online zzp’er werken en geld verdienen vanuit huis? Lees dan snel verder want in dit artikel hebben we een lijst samengesteld met de vier populairste manieren om vandaag nog online je geld te verdienen. Het enige wat je nodig hebt is internet. 

4 Verschillende Manieren om Geld Vanuit Huis te Verdienen

1. Affiliatie marketing

Ben je affiliatie marketeer, dan verkoop je producten of diensten van anderen. Doordat consumenten via jou deze producten of diensten kopen, krijg jij hier commissie (percentage van de verkoop) van. Dit doe je door middel van een website en kan je dus gemakkelijk vanuit huis doen. Deze manier van geld verdienen wordt steeds populairder, waardoor de concurrency ook toeneemt.

Waar moet ik rekening mee houden als ik geld wil verdienen met affiliatie marketing?
Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je geld wilt verdienen door middel van een affiliatie website.

 • Kiezen van een niche
  Je wilt een bepaalde doelgroep bereiken die geïnteresseerd zijn in jouw producten. Verkoop je allemaal verschillende dingen dan kan het verwarrend zijn, en zal je minder professioneel over komen. Verkoop je producten of raad je diensten van anderen aan uit dezelfde niche, dan zullen mensen eerder vertrouwen hebben in jouw kennis met betrekking op deze niche. Het wordt daarom ook aangeraden om een niche te kiezen die bij je past en waar je al veel over weet. Ben je bijvoorbeeld gek van koken en het testen van recepten en/of keukengereedschap, dan kun je een website opzetten waar alles opstaat over het gebied van koken.

  Online kan je zoeken naar google trends. Dit geeft aan welke producten of diensten populair zijn, en waar veel mensen naar zoeken. Hierdoor kan je bepalen of jouw niche veel gezocht wordt.

 • Een aantrekkelijke website
  Na het kiezen van een niche zul je een website op moeten zetten. Om sneller gevonden te worden wil je hoog scoren in google, dit doe je door gebruiken te maken van goede SEO woorden. Heb je deze woorden in jouw website artikelen staan, dan staan deze artikelen hoger in de google ranking. Zoekt iemand op jouw niche dan zal jouw website sneller naar boven komen. Goede SEO’s die bij jouw niche passen, kun je online vinden.

  Daarnaast spreekt het waarschijnlijk voor zich, maar het is van belang om een aantrekkelijke website te hebben. Je wilt immers dat mensen op jouw website blijven en lezen wat jij geschreven hebt. Je wilt mensen enthousiasmeren en aanzetten tot het kopen van het gene wat jij aanbiedt.

 • Kiezen van een affiliatie programma
  Er zijn verschillende bedrijven die affiliatie programma’s aanbieden. Sommige grote bedrijven zetten zelf op hun website verschillende affiliatie links die jij kunt gebruiken. Denk hierbij aan Amazon en Bol.

  Ben je zelf geïnteresseerd om voor een bepaalde product of merk een website op te zetten, dan kan je ook zelf contact opnemen met het bedrijf.

 • Wat kost het om een affiliatie website op te zetten?
  Wanneer je een affiliatie westsite op wilt zetten dan komt hier een investering bij kijken.

  Website kosten
  Je zult een website moeten maken. Dit kan gratis, echter is de kans groot dat je dan niet snel wordt herkent door google. Een domeinnaam kopen hoeft niet duur te zijn, de prijs varieert tussen de €5 tot €20 per jaar. Om het jezelf makkelijk te maken zijn er ook programma’s die website templates verkopen voor een paar euro per maand.

  Laat je een website bouwen door een professioneel dan betaal je al snel een paar honderd tot duizend euro. Begin je net dan is dit een grote investering, en ook niet nodig.

  -Blogs zelf schrijven of laten schrijven?
  Ben je zelf niet goed met woorden of vind je het niet leuk om te schrijven, dan kun je hier ook mensen voor inhuren. Om je bezoekersaantallen te vergroten wordt het aangeraden om gemiddeld zo’n twee nieuwe blogs per week te posten. Dit zorgt ervoor dat mensen op je website blijven komen. Hoe frequenter je post des te meer traffic je site genereert.

Wat het uiteindelijk gaat kosten om de website op te starten is dus geheel afhankelijk van waar jij voor kiest. Je kunt het zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt.

 • Wat verdiend een gemiddelde affiliatie marketeer en hoe lang duurt het totdat je gaat verdienen?
  Je kunt op twee manieren geld verdienen.

  De eerste mogelijkheid is door middel van kliks. Wanneer iemand op een advertentie klikt op jouw website krijg je daar een bepaald bedrag voor.

  De tweede mogelijkheid is wanneer iemand via jou website een product koopt. Vaak verdien je dan zo’n 10% van de totale prijs. Het is dan dus afhankelijk van welk product en de prijs daarvan, hoeveel jij verdient. Vanzelfsprekend is, hoe meer mensen kopen, hoe meer winst je zult maken. Daarom is het lastig eenduidig aan te geven wat een affiliatie marketeer verdient.

  Loopt jouw website goed? en heb je dagelijks nieuwe mensen die producten kopen? Dan kan je zomaar een maand salaris van €2000.- verdienen. Gemiddeld genomen duurt het een aantal jaar voordat een affiliatie website zoveel traffic heeft dat iemand er voldoende aan verdient per maand om zichzelf van zijn basis behoefte te kunnen voorzien.

2. Online Beleggen

Een andere populaire manier van geld verdienen vanuit huis is door te beleggen. Online kun je verschillende brokers een beleggingsrekening openen. Je stort er geld in en koopt aandelen bij een bedrijf. Maakt het bedrijf winst dan worden jouw aandelen meer waard. Verkoop je jouw aandelen dan maak je winst. Je kunt hierin zoveel risico nemen als je zelf wilt.

Wat verdient je met beleggen?
Kies je ervoor om wat meer risico te nemen en open je een beleggingsrekening? Dan zul je allereerst moeten investeren. Het wordt aangeraden om een bedrag te kiezen wat je ‘kunt missen.’ Dit is omdat de kans bestaat dat de waarde van het bedrijf of product waar je in belegt daalt. Je draait dan verlies.

Met beleggen kun je veel winst maken in een korte tijd, maar ook veel verliezen in een korte tijd. Het fijne van beleggen is dat je zelf kunt kiezen hoeveel risico je wilt nemen. Houdt er echter wel rekening mee dat gemiddeld genomen, je sneller en meer geld verdient wanneer je meer risico neemt. Zo kun binnen een dag al veel geld verdienen. Kies je voor weinig risico dan kiezen mensen er vaak voor om het minimaal een jaar tot twee jaar te laten staan, zodat hopelijk de waarde en jouw winst langzaam, maar gestaagd omhoog gaat.

Afhankelijk van waar je in belegt en hoeveel winst het bedrijf maakt kun je bepalen hoeveel geld je verdient. De meeste professionele beleggers die voor andere mensen geld beleggen nemen weinig risico. De winst per jaar is dan ongeveer 5%-10% van het geld wat vooraf geïnvesteerd wordt.

CryptoCurrency wat is het?

Noemde je een aantal jaren geleden het woord ‘crytocurrency’ dan zouden veel mensen niet weten wat je bedoelde. Tegenwoordig weet bijna iedereen wel iets van cryptocurrency af, en verdienen steeds meer mensen hun geld hiermee vanuit huis. Cryptocurrency is een digitale valuta die gedecentraliseerd is. Doordat er een maximale omloop is wordt de waarde van de valuta meer waard naarmate er schaarste ontstaat. Niemand heeft invloed op jouw wallet, niet zoals wanneer je jouw geld op een bankrekening hebt staan. De bank kan dan altijd bij jouw geld en zelfs je rekening bevriezen bijvoorbeeld. Dit is dan ook nog een voordeel van het aanschaffen van CryptoMunten.

Twee manieren om geld te verdienen door te investeren in cryptocurrency
 1. Kopen
 De makkelijkste manier is door munten te kopen die minder fluctueren en te wachten tot ze meer waard worden. Je laat ze hierbij vaak een langere tijd staan

2.Handelen

Wanneer je in cryptomunten handelt koop en verkoop je de munten constant door. Hierbij kijk je welke munt meer waard is en ruil je deze bijvoorbeeld om voor de munten die je zelf hebt. Deze munten fluctueren een stuk meer waardoor je snel winst en verlies kunt draaien. Het risico is hier dan ook groter. Dit vergt veel tijd en je zult de markt goed in de gaten moeten houden.

Wat verdient je met crypto?
De verdiensten met het investeren of handelen in cryptocurrency hangt wederom af van het risico dat je neemt en de stijging of daling van de cryptomunt. Zo is het helemaal niet gek om in een dag zomaar een paar €1000.- rijker te zijn, maar ook zeker armer.

Hoe lang duurt het voordat je rendement behaalt?
De meeste cryptomunten schommelen constant. Het behalen van rendement kan al zijn wanneer je de munt gekocht hebt, en je de pagina herlaat. Daarom is investeren of beleggen in cryptocurrency risicovol. Het wordt aangeraden om je goed te verdiepen in de munten voordat je mee gaat doen in deze markt.

 

3. Dropshipping

Dropshipping is een manier om online te werken, wat een aantal jaren geleden een gat in de markt werd. Het idee is dat je als een tussenpersoon werkt. Iemand kan een product bij jou kopen (zonder dat je dit op voorraad hebt). Jij benaderd de leverancier en de leverancier stuurt vervolgens het product naar de klant. De winstmarge die je op het product maakt is voor jou. Easy does it!

Wat heb je nodig als dropshipper?
Je hebt een aantal dingen nodig als je als dropshipper aan het werk wilt gaan,

Webwinkel

Een webwinkel waarop jij jouw gekozen product verkoopt.

-Niche kiezen

Onder het kopje affiliatie marketing omschreef ik dit ook al. Het kiezen van jouw niche is hier wederom belangrijk. Wat voor producten ga je verkopen? Het kan hierbij helpen om te zoeken naar producten die op het moment gewild zijn. Dit kan je doen door een programma te gebruiken van google. Ook wel google trends genoemd. Dit programma houdt bij op welke producten mensen het meeste online zoeken en kopen. Wij raden aan om hiervan gebruik te maken wanneer jij een niche kiest.

-Leverancier kiezen

De relatie met de leverancier kan in jouw voordeel werken. De bedoeling is immers om regelmatig bij hun te bestellen. Kies voor een leverancier die goede reviews heeft, die producten op tijd levert en voldoende producten op voorraad heeft.

Houd hierbij ook rekening met de locatie van de leverancier, of deze in het buitenland zit of niet. Het kan zijn dat wanneer je producten besteld en deze uit het buitenland komen, je hierover invoerrechten en invoer btw moet betalen. Zitten je leverancier en je klanten allemaal in het buitenland dan hoef je dit niet te betalen.

 • Wat zijn de kosten van een dropshipper?
  Om jouw webwinkel draaiende te krijgen zul je een paar investeringen moeten doen

  Inschrijven bij de KBO
  In de ruil hiervoor krijg je een ondernemingsnummer met btw-nummer zodat je niet berecht kunt worden op belasting ontduiking. De kosten hiervoor zijn eenmalig €83.50.- exclusief btw en €55.- exclusief btw. Beide bedragen zijn 100% fiscaal aftrekbaar.

 • Webshop aanmaken
  Dit kun je weer zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt.
  – Een domeinnaam kost tussen de €5- €- per jaar.
  – Webhosting tussen de €2 tot €30 per maand
  – Zakelijk e-mailadres kost tussen de €5 tot €15 per maand. (Dit is niet noodzakelijk)
  – De website, hoe professioneler je hem wilt hoe duurder het wordt. Laat je hem maken door iemand, dan zullen de kosten hoger liggen dan wanneer je hem zelf maakt. De prijs kan variëren van een paar euro tot duizenden euros.

 • Wat verdiend een gemiddelde dropshipper?
  Gemiddeld genomen is de winstmarge op een product lager dan 20% tot 30%. Het is dan dus afhankelijk van het product wat je probeert te verkopen hoeveel winst je maakt. Een duurder product, wil niet zeggen dat je aan het einde van de maand ook meer verdient hebt. Soms kun je beter meer klanten hebben die een product kopen wat minder kost, dan dat je één klant hebt die iets koopt wat duurder is. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen vaak makkelijker kleine bedragen uitgeven online.

  Met de vaste kosten, zoals hierboven omschreven, zul je ook rekening moeten houden. De verschillende factoren maken het dus lastig om aan te geven hoeveel je kan verdienen als dropshipper.

  Het voordeel van dropshipping, ten opzichten van een eigen webwinkel hebben, is dat je geen inkoopkosten hebt, geen voorraadkosten en ook geen verzendkosten. Geld verdienen is dan ook zeker mogelijk als dropshipper.

 • Hoe lang duurt het voordat er geld verdient wordt?

Dit is wederom lastig om in precieze aantallen uit te drukken. Wil je snel geld verdienen dan kan je ervoor kiezen om door middel van advertenties jouw webwinkel te promoten. Deze kosten lopen vaak snel op en is zeker in het begin niet zo rendabel. Maak je gebruik van advertenties dan betaal je voor de keren dat mensen klikken op jouw reclame. Doe je dit bijvoorbeeld via Facebook dan ben je zomaar €0.20 cent per klik kwijt. Drukken er 100 mensen (wat gemakkelijk behaald wordt) dan ben je al €20.- ‘kwijt’ en heb je nog niks verkocht. Hoe meer werk je in je webwinkel stopt, zoals zelf reclame maken door te posten op andere social media kanalen, hoe eerder je webwinkel zal gaan lopen. Maar een beetje geduld zal je als beginnend dropshipper wel moeten hebben.

4. Enquêtes Invullen

Kort benoem ik hier nog het invullen van enquêtes. Online zijn er verschillende onderzoek platforms die mensen nodig hebben om hun enquêtes in te vullen. Je kunt zelf kiezen welke enquêtes je wel en niet in wilt vullen. Vaak staat er vooraf bij wat je er aan verdient.

Wat kost het om Enquetes in te vullen?
Enquêtes invullen kost je niks, alleen tijd.

Wat verdient het ?
Gemiddeld verdien je een paar euro per enquête. De drempelwaarde is erg laag en iedereen kan het. Waar je normaal 10 minuten op bijvoorbeeld Facebook scrollt, kan je nu een paar euro verdienen.

Hoelang duurt het voordat je geld verdient met het invullen van Enquêtes?
De meeste enquêtes duren tussen de tien tot vijftien minuten. Kies je voor een enquête die meer tijd in beslag neemt dan krijg je hier vaak ook iets meer voor betaald.

Twee Belangrijke Tips om Vandaag nog Geld Online te Verdienen:
we noemde ze hierboven al een aantal keren.

Zoek de niche voor jou
Zoek een niche die binnen de trend van vandaag past, maar ook waar jezelf wat van afweet of waar je interesse in hebt. Je zult dan sneller professioneel overkomen. Gebruik SEO- zoekwoorden en laat google je een handje helpen.

Meerdere platformen

Koppel platformen aan elkaar. Gebruik social media platformen om jouw website te promoten. Maak bijvoorbeeld een YouTube kanaal aan waar je de producten uitlegt die je op jouw affiliatie website of in je webwinkel verkoopt. Zo kom je over als specialist en zal je eerder geld gaan verdienen omdat mensen vertrouwen hebben in jou.

Wanneer begin jij met online geld verdienen?

Na het lezen van dit artikel hoop ik dat je een idee hebt gekregen over hoe je vandaag nog online geld kunt gaan verdienen. Het internet is een groot medium met diverse mogelijkheden. Hopelijk heeft dit je geïnspireerd en kun je jouw droom als online zzp’er verwezenlijken!

Geef een reactie