Je bekijkt nu 4 bewezen methoden om passief geld te verdienen in 2021

4 bewezen methoden om passief geld te verdienen in 2021

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geld
  • Bericht reacties:0 Reacties

“passief geld verdienen” wie droomt daar nou niet van?! Alleen met dromen ga je er niet komen helaas… 

Wie passief geld wilt gaan verdienen zal er eerst voor moeten werken. Niks komt namelijk aanwaaien maar er zijn wel bewezen strategieën die werken om een passief inkomen op te bouwen. Passief geld verdienen wordt steeds makkelijker door middel van het internet, in dit artikel gaan we je 5 methoden uitleggen hoe ook jij een passief inkomen kunt gaan genereren! 

Geld verdienen met affiliate marketing

Affiliate marketing is dat jij producten gaat promoten van bedrijven met een unieke link waarmee mensen producten moeten kopen. Via deze unieke link kun je namelijk traceren waar een koper vandaan komt als een consument dan via jouw link een product besteld ontvang jij hiervoor comissie. Zo verdien je dus geld met affiliate marketing!

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is dat jij producten gaat promoten van bedrijven met een unieke link waarmee mensen producten moeten kopen. Via deze unieke link kun je namelijk traceren waar een koper vandaan komt als een consument dan via jouw link een product besteld ontvang jij hiervoor comissie. Zo verdien je dus geld met affiliate marketing!

Waarom is affiliate marketing zo interessant?

Zoals al werd gezegd heb je nauwelijks opstartkosten waardoor het erg aantrekkelijk is om zo een passief inkomen op te bouwen. Het enige wat je nodig hebt is een website & genoeg tijd om teksten te schrijven en deze op je site te plaatsen. 

Doordat jij namelijk teksten op je website zet komen er bezoekers naar toe en deze bezoekers kunnen dan weer op jouw linkje klikken waardoor jij commissie ontvangt! 

Geld verdienen met affiliate marketing

Beginnen met affiliate marketing

Zoals je nu weet is het super interessant om een affiliate website op te richten maar hoe gaat dit in zijn werk? 

Stap 1: Zoek een niche (onderwerp) wat jou zelf aanspreekt en ga kijken of er veel naar gezocht wordt. Voorbeelden van niches: Honden, reizen, voetballen, tenissen, fitnessen, lifestyle, klussen, skiën, beauty en ga zo maar door…. 

Hoe onderzoek je of er veel mensen zoeken naar jouw onderwerp? 

Nadat je een niche hebt gekozen ga je onderzoeken of er veel naar gezocht wordt en of de concurrentie niet te hoog is. Dit kan je doen op gratis tools zoals: ubersuggest.com, google adwords, kwfinder.com etc… 

Stap 2: Nadat je jouw onderzoek hebt gedaan en je bent erachter gekomen dat er genoeg mensen zoeken naar jouw niche & de concurrentie niet te hoog is kun je je eigen website gaan starten! 

Je kijkt of een domeinnaam nog beschikbaar is en koopt deze dan met hosting. Zelf gebruiken wij altijd siteground.com om jouw eigen website te hosten & je domein te kopen. 

Stap 3: Nadat je jouw website hebt hebt gestaan ga je aan de slag met het bouwen ervan! Wij raden aan om dit altijd met wordpress te doen dit is namelijk erg gebruiksvriendelijk en echt niet moeilijk. 

Stap 4: Ten slotte hoef je je alleen nog aan te melden bij verschillende affiliate netwerken om producten te gaan promoten & teksten te plaatsen op je website. Lees dit artikel voor de verschillende affiliate netwerken

In het begin zul je nog niks verdienen maar naarmate je teksten blijft plaatsen ga je steeds meer bezoekers krijgen en dus meer verdienen. Hier gaat tijd overheen maar dat is bij elke vorm van een passief inkomen opbouwen. Staar dus niet stil op snel resultaat want dat is het niet.

Beleggen in aandelen

Naast affiliate marketing is er nog een andere bewezen strategie die voor veel Nederlanders kan werken namelijk beleggen in aandelen. Investeren in aandelen is namelijk een manier waarop je heel erg eenvoudig een passief inkomen kan opbouwen. In dit artikel gaan we het hebben over hoe ook jij dit kan doen! 

Investeren in Aandelen

Voordat je gaat investeren in aandelen moet je wel de basis weten over aandelen. Je gaat namelijk niet ergens in investeren waar je geen verstand van hebt (anders is het gedoemd te mislukken). 

Hoe werken aandelen?

Geld verdienen met aandelen
Bron: aandelen.info

Wat is een aandeel? Een aandeel is een stukje van een bedrijf dat een bepaalde waarde vertegenwoordigt. Het is als het ware een puzzelstukje van een bedrijf en alle aandelen samen is de grote puzzel. 

De koers van een aandeel gaat op en neer omdat de vraag & het aanbod verandert van een aandeel. Dit is dan ook de basis voor elke markt namelijk: Vraag & Aanbod. Neemt de vraag toe dan gaat de prijs omhoog en wanneer het aanbod toeneemt gaat de prijs omlaag (de basis). 

Beleggen in aandelen voor beginners

Nu je weet wat aandelen zijn en hoe ze werken kunnen we aan de gang met het opbouwen van een passief inkomen d.m.v. aandelen. De strategie die wij hanteren & veel andere succesvolle investeerders zullen wij hier toelichten (geen financieel advies). 

Stap 1: Kijk elke maand hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel eruit gaat. Wanneer je dit hebt berekend zul je waarschijnlijk schrikken van hoeveel geld je uitgeeft en waaraan. Nu kun je gaan kijken waar je kunt gaan besparen want je wilt namelijk zoveel mogelijk sparen om te investeren. 

Stap 2: Wanneer je weet hoeveel je elke maand overhoudt pak je een bepaalt percentage van dit bedrag en hiermee ga je elke maand/week/jaar beleggen. Wij kopen zelf maandelijks in zodat wij een gemiddelde inkoopprijs hebben. 

Stap 3: Waarin ga je beleggen? Wij kopen zelf eigenlijk alleen maar ETF’s dit zijn indexfondsen die een bepaalde indexcijfer volgt. Als voorbeeld de S&P 500 deze vertegenwoordigt de 500 grootste amerikaanse bedrijven. Hierdoor verspreidt je gelijk je belegging en de afgelopen 30 jaar heeft de S&P 500 zo’n 7% gemiddeld gerendeerd (buiten inflatie om). 

Stap 4: Ga dus onderzoek doen naar interessante aandelen of ETF’s en investeer elke week/maand/jaar een bepaald bedrag van je verdiensten. En blijf je winsten herinvesteren! Naarmate de jaren verstrijken gaat je vermogen exponentieel groeien! 

Geld investeren in vastgoed

Daarnaast is investeren in vastgoed ook een manier om een passief inkomen op te bouwen. Nu zul je vast denken; huhh maar zoveel geld heb ik niet? Dat is ook niet nodig! Je kan namelijk ook digitaal vastgoed kopen. 

Investeren in vastgoed

Om te beginnen zullen we het eerst hebben over fysiek vastgoed aankopen. Wist je dat de meeste mensen in de quote 500 rijk zijn geworden door te investeren in vastgoed? Als veel rijke mensen vastgoed hebben zal dit niet zonder reden zijn 🙂 

Maar hoe kun jij nou een passief inkomen opbouwen door te investeren in vastgoed? 

Wanneer je een aardig vermogen hebt opgebouwd denk hierbij aan 40.000-60.000 euro dan kan je beginnen met het investeren in fysiek vastgoed (wat vaak ook de rijke mensen doen). Wij vinden dat je ongeveer 30%-40% van de aankoopprijs zelf moet inleggen want wanneer de vastgoedmarkt instort komt je huis niet onder water te staan. 

Als je toch niet zoveel geld hebt zoals de meeste Nederlanders kun je alsnog beginnen met investeren in digitaal vastgoed. Wij hadden het net bij aandelen over ETF’s en je hebt namelijk ook ETF’s die vastgoed aankopen als voorbeeld: vanguard global real estate index etf. Je kunt net als bij aandelen dezelfde stappen uitvoeren maar dan bij dit soort fondsen (geen financieel advies). 

Hier kun je namelijk met een klein bedrag instappen (al vanaf honderd euro). Zelf kopen wij onze ETF’s bij degiro vanwege de lage transactiekosten en het depositogarantiestelsel. 

Geld verdienen met Instagram

Verder kan je ook eenvoudig geld verdienen met instagram wat ook kan resulteren in een passief inkomen! Instagram is eigenlijk net als facebook een platform waar veel mensen op zitten en foto’s & video’s posten. Dit is dus erg aantrekkelijk voor bedrijven omdat zij weten dat hier hun doelgroep zich bevindt! 

Kan je geld verdienen met instagram?

Eigenlijk is het kort maar krachtig namelijk: hoe meer volgers = hoe meer geld je kunt verdienen. Dus wat is het doel van je instagram account? Nou dat is heel eenvoudig namelijk zo veel mogelijk volgers verzamelen! Maar hoe doe je dit nou?

Stappenplan geld verdienen met Instagram

Stap 1: Kies een niche (onderwerp) dat je leuk vind of aanspreekt. 

Stap 2: Zet een instagram account op en start met het posten van foto’s & video’s! 

Stap 3: Ga naar concurrenten en ga mensen volgen die hun afbeeldingen liken of reageren. Als voorbeeld zet ik nu een fitness account op dan ga ik naar de instagram van Joel Beukers of Mobicepp om mensen te volgen. Dit zijn namelijk concurrenten en je weet dat de doelgroep zich daar bevindt. 

Stap 4: Blijf dit doen tot je een groot bereik hebt! In het begin zal het erg langzaam gaan maar naarmate je instagram pagina steeds groter wordt zal het exponentieel gaan groeien! Het belangrijkste is dat je leuke content blijft posten waardoor je bezoekers blijven en er meer bezoekers bij komen. 

Stap 5: naarmate je een groot bereik hebt zullen bedrijven naar jou toe komen om bepaalde samenwerkingen te maken. Stel dat dit niet gebeurt kun jij ook zelf bedrijven gaan benaderen voor samenwerkingen. Wie weet komt er wel wat leuks uit! 

Geef een reactie